ANDA BERMINAT MENJADI PENULIS BUKU?

Kerjaya sebagai seorang penulis buku boleh dijalankan secara sepenuh masa dan juga sambilan! Kami di Jootawan Books ada berita baik untuk anda yang berminat untuk menjadi penulis buku.

  • Boleh sambil-sambil menulis dari rumah
  • Dapat pendapatan pasif selagi buku terjual
  • Nama anda berada di kulit depan buku
  • Gerenti terbit jika anda sertai kami

Bersempena dengan tahun baru 2016 ini, kami di Jootawan Books memperkenalkan Kelas Penulisan Buku kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi penulis buku secara sepenuh masa mahupun secara sambilan. Jangan terkejut, salah seorang penulis sambilan kami menjana ribuan ringgit dengan hanya SATU buku beliau! Tulis sekali, royalti masuk berkali-kali!

BERMINAT?

Jangan risau jika anda mempunyai minat tetapi tidak tahu bagaimana caranya untuk menjadi penulis BESTSELLER kerana kami akan bantu mengajar anda teknik penulisan buku. Bukan itu sahaja, jika anda hadir ke kelas ini, kami akan bantu anda sehingga buku anda diterbitkan oleh kami! Samada anda bercita-cita menjadi penulis buku agama, motivasi, novel, bisnes, atau apa saja, kami jemput anda hadir ke Kelas Penulisan Buku selama 2 hari ini dan penulis-penulis buku berpengalaman akan berkongsi dengan anda sehingga anda boleh bergelar seorang penulis buku dalam tempoh 3 bulan!

Jangan lengahkan masa lagi untuk peluang yang sangat keemasan ini daripada Jootawan Books, kalau anda semua tiada kelapangan, berada di luar kawasan atau sebagainya, anda boleh ajak ramai-ramai sahabat handai, saudara-mara yang terdekat untuk sertai, lokasi kami sangat berdekatan dengan KTM Serdang & The Mines, sangat mudah untuk dijumpai.

Peluang ini datang tidak banyak kali, JOM SERTAI KELAS PENULISAN yang akan datang dan jadi sebahagian daripada Jemaah Penulis Jootawan!