Join Kami Dan Kami Tunjukkan Cara Buat Bisnes Untung Atas Angin Sebagai Master Dealer Kami!

Anda hanya perlu dapatkan produk kami sebagai Master Dealer, ikuti latihan yang kami berikan, dan ikut pelan pemasaran yang kami sediakan. Semua orang akan ambil buku kami melalui anda! Mudah kan?

Pernah tak anda rasa nak buat duit tambahan tapi takut-takut nak mulakan kerana macam-macam risiko seperti ini:

Kalau anda ada masalah macam diatas, anda perlu baca apa yang ada di laman web ini kerana peluang yang saya hidangkan ini adalah sangat terhad dan memang dinanti-nantikan anda.

Saya faham yang sejak ekonomi negara kita jatuh lebih setahun yang lepas, bukan senang nak cari duit tambahan. Nak jaga kerja sedia ada pun dah jadi satu cabaran hebat dah. Setiap kali pergi kerja, jantung berdegup dengan kencang dan berpeluh-peluh kerana risau kalau-kalau dapat surat berhenti kerja.

Zaman ekonomi tak baik ni bukan macam zaman dulu. Sekarang ni memang susah sangat nak dapat bonus banyak-banyak. Dulu kalau dapat bonus, sekali 3 bulan bonus! Boleh terus beli perabot baru! Sekarang? Memang ajaib la kalau bonus banyak.

Bila nak cuba buat duit sampingan, memang lebih senang bermimpi daripada realiti. Walaupun dah banyak peluang yang ada, tapi peluang tu semua memerlukan masa dan modal yang banyak untuk bermula.

Sedangkan masa siang dah sibuk dengan kerja. Balik kerja dah kena ambil anak dari sekolah dan pengasuh. Malam dah penat. Itu je la masa nak melayan anak-anak dan tengok kerja rumah anak.

Kalau cakap pasal hujung minggu, memang lagi tak ada masa. Masa ni la nak bawa keluarga pergi window shopping, dan nak jenguk mak ayah dekat kampung. Masa-masa lain dah sibuk sangat dah kan?

Macam Mana Nak Buat Duit Dengan Senang, Untung Atas Angin Bersama Jootawan Sekarang Ni?

Ada banyak cara tapi salah satunya adalah dengan menjadi stokis. Modal kecil je. Tak macam buat produk sendiri. Kalau dengan Jootawan, kita lagi kenakan syarat yang sangat kecil.

Ramai orang berebut-rebut nak buat produk sendiri sebab katanya kalau ada produk sendiri ni boleh jadi lebih kaya.. Betul ke?

Mari sini saya nak tunjuk model bisnes terbaru zaman sekarang yang TIDAK MEMPUNYAI PRODUK SENDIRI..

 

Tiada Kereta Sendiri Tetapi Bernilai Billion Dollar!

Siapa lagi masih tak kenal dengan UBER? Uber mempunyai pendapatan mencecah billion dollar USD dan pendapatannya jauh lebih tinggi daripada syarikat-syarikat kereta yang lain. Uber adalah syarikat bisnes indutri kereta yang tidak mempunyai sebuah kereta pun! Kerja dia hanya mempromosikan kereta dan tambang orang lain sahaja!

Tidak Memiliki Sebarang Hotel Tetapi Pendapatan Lebih Tinggi Dari Bisnes Hotel!

Satu lagi syarikat yang jana pendapatan jutaan dollar USD sebulan hanya dengan mempromosikan penginapan dirumah orang. Mereka tidak perlu mempunyai rumah sendiri dan hotel sendiri. Dengan kebangkitan AirBnB, banyak hotel-hotel bengang dan bimbang kerana AirBnB tak perlu membina hotel ataupun rumah sendiri untuk mengaut jutaan dollar.

Bisnes Fesyen Yang Tidak Ada Butik dan Label Sendiri

Disaat peniaga-peniaga kita berlumba-lumba membina jenama fesyen sendiri, ZALORA semakin gah mengaut jutaan ringgit menjual pakaian-pakaian hanya melalui Internet sahaja. Lebih baik lagi, ZALORA tidak mempunyai ramai pesaing seperti butik-butik di Bangi dan Shah Alam!

Anda dah lihat kan? Bisnes zaman sekarang tada keperluan untuk anda menghasilkan produk sendiri. Adalah jauh lebih baik anda fokus pada bahagian promosi sahaja. Selain itu, saya senaraikan sebab-sebab kenapa anda tak perlu menghasilkan produk sendiri untuk menjana pendapatan lumayan.

Saya Nak Tawarkan Anda Peluang Keemasan Ini. Khas Untuk Anda!

Kami sediakan produk untuk anda iaitu buku-buku BESTSELLER kami, kami latih anda untuk menjual, kami hebahkan promosi mengenai anda, anda simpan keuntungannya! Setuju?

Lihat diatas. Diatas ini adalah antara buku-buku yang kami terbitkan. Kini kami telah pun menerbitkan 50+ buah buku sejak tahun 2012. Dan jumlah ini semakin meningkat setiap bulan, setiap tahun.

Kami kini mahu fokus kepada bahagian produk sahaja kerana setiap minggu pasti ada lambakan manuskrip yang kami sendiri tidak mampu untuk terbitkan kerana kuota penerbitan kami agak terhad sedangkan manuskrip yang dihantar juga bagus-bagus.

Oleh sebab itu kami ingin membuka peluang kepada anda untuk memasarkan buku-buku kami. Kami sendiri telah mula menarik balik kesemua buku-buku kami dipasaran dan hanya membenarkan Master Dealer sahaja yang menjual buku-buku kami walaupun di kedai buku.

Anda boleh lihat sendiri potensi pendapatan UNTUNG ATAS ANGIN yang kami maksudkan dengan merujuk kepada gambarajah dibawah.

Bagaimana anda boleh buat duit secara mudah dengan menjadi Master Dealer Jootawan Books? Mari saya tunjukkan disini..

Betul tak saya cakap yang jadi rakan promosi kami dengan mendaftar sebagai Master Dealer ni sebenarnya sangat mudah nak buat duit?

Anda tak perlu bersusah payah untuk menjalankan promosi. Anda hanya perlu closing sales sahaja. Jika anda tidak ada masa untuk approach mana-mana distributor pun, jangan risau kerana pasti penulis dan ejen dropship kami mencari anda untuk membeli buku.

Senang betul nak buat duit sebenarnya dengan tawaran yang kami buka ni. Menarik kan?

Apa Lagi Kelebihan Menjadi Master Dealer Jootawan Books Ni?

Sekarang ni anda berminat. Jadi, saya akan terangkan kelebihan-kelebihan lain daripada apa yang saya nyatakan diatas.

Kelebihan-kelebihan lain akan ditambah lagi dari masa ke semasa bagi memastikan Master Dealer benar-benar mampu menjalankan bisnes dengan menjadi rakan jualan kami.

Bagaimana ANDA Boleh Sertai Master Dealer Dan Jana Pendapatan Lumayan?

Untuk pengetahuan anda, pendaftaran sebagai Master Dealer adalah sangat terhad. Kami tak mahu persaingan yang besar diantara Master Dealer. Oleh sebab itu kami meletakkan had untuk kuota Master Dealer. Ini juga adalah satu kelebihan menjadi Master Dealer.

Anda boleh lihat syarat untuk menjadi Master Dealer dibawah:

 

Itu saja! Jika anda ada sebarang masalah, anda boleh Whatsapp/Call kami di talian +6018-384 3857 (Fauzan) dan kami akan memberi penerangan lanjut kepada anda.