ANDA BERMINAT MENJADI EJEN?

Berita baik untuk anda, Jootawan kini sedang mencari dan melantik ejen bagi memasarkan produk-produk Jootawan. Kami membuka peluang bagi mereka yang ingin memasarkan pelbagai jenis produk seperti :
  • Produk Info
  • Buku Jootawan
  • Kelas Jootawan

 

MASTER DEALER & DROPSHIP

Tahukah anda bemula pada 13 Jun 2016 yang lepas, Jootawan tidak lagi menjual buku buku kami secara terus kepada pelanggan. Sebaliknya segala urusan jual beli adalah melalui Master Dealer yang telah dilantik. Jadi, KESEMUA kedai-kedai buku, pengedar, penulis, ejen-ejen dropship, dan pelanggan itu sendiri, di Seluruh Malaysia, kesemuanya akan membeli dan mendapatkan stok melalui master dealer. Ini adalah kelebihan yang besar jika anda berdaftar sebagai Master Dealer Jootawan Books.

  • Master dealer berpeluang untuk membuka booth pada hari event berkaitan seperti pesta buku dan kelas-kelas jootawan yang berkaitan.
  • Bahan promosi seperti template, katalog-katalog buku, senarai-senarai distributor dan juga kedai buku akan diberikan kepada Master dealer.
  • Master Dealer akan dimasukkan ke dalam group support dan akan diberikan Personal Coaching KHAS sebelum memulakan pemasaran.
Kami  sedia membimbing serta berkongsi dengan anda mengenai marketing serta teknik teknik yang boleh membantu anda. Jangan lepaskan peluang ini,  JOM SERTAI EJEN JOOTAWAN!

MASTER DEALER JOOTAWAN BOOKS

Negeri Lokasi Nama No. Tel
Johor Pasir Gudang Nor Shihabee bin Zainal Abidin 019- 678 8736
Selangor Klang Mahadzir bin Mohamad 012- 319 5916
Kelantan Kota Bharu Mohd Fithrihelmi bin Md Bakri 011-189 61543
Kedah Alor Star Nadiah binti Azaman 019-568 7405